I lager.
Antal: 8

Espegard Braspanna

2 290 kr
1 990 kr
Leverantör: Espegard

Just nu får du 300 kr rabatt + fri frakt! Erbjudandet gäller t.o.m 31 juli.

Med Espegards braspanna kan du njuta av en sprakande brasa och ha mysiga grillkvällar med familj och vänner året runt. Den gör sig lika bra hemma i trädgården som vid strandkanten, i stugan eller i fjällen. Oavsett om du har en passion för matlagning utomhus eller bara vill njuta av flammornas värme ger den dig en upplevelse utöver det vanliga. 

Det finns massor med fina tillbehör att utforska. Vad sägs om att koka kaffe, grilla våfflor och toast eller tillreda en värmande gryta direkt över den öppna elden? 'Mer tid ute' är Espegards motto. Det finns nu alltså många bra anledningar till att tända en brasan och spendera mer tid utomhus.

Espegards braspanna är en robust och tidlös klassiker som går att använda både sommar, höst, vinter och vår. Att laga mat utomhus över öppen eld är en riktigt rogivande aktivitet som passar hela familjen.

  • Perfekt till matlagning utomhus året runt
  • Välbyggd braspanna där du kan välja till fina tillbehör som kaffepanna, våffeljärn, toastjärn, stekhäll mm.
  • Levereras med grillgaller av rostfritt stål, kedja för kaffepanna & uppsamlingsfat för aska och glöd
  • Enkel montering
  • 30 dagars öppet köp!

Pannan är tillverkad i svart emaljerat stål och kan enkelt justeras i höjd. Benen är i svart pullverlackerat stål och regleras enkelt i förhållande till underlaget.

Braspannan har en diameter på 60 cm och levereras med grillgaller av rostfritt stål, kedja för kaffepanna samt en behållare under pannan dit fett, aska och gnistor samlas.

Mycket enkel att montera ihop! 

Höjd: 180 cm / Ø 60 cm. Vikt: 21 kg

OBS! Om du ställer bålpannan på terassen eller annat känsligt underlag rekommenderar vi att köpa till Espegards underställ på hjul som ger bättre skydd och möjlighet att enkelt förflytta braspannan. Understället hittar du HÄR.


Fraktpartner:

Snabb leverans med DHL Service Point & Schenker Hemleverans:

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar.

DHL Service Point Fri frakt!

Schenker Hemleverans: 195 kr

Alla ordrar skickas från vårt lager i Göteborg.

Betalsätt: