I lager.
Antal: 25

Braspanna Original 60 - Espegard®

3 290 kr
Leverantör: Espegard

Med Espegards braspanna kan du njuta av en sprakande brasa och ha mysiga grillkvällar med familj och vänner året runt. Den gör sig lika bra hemma i trädgården som vid strandkanten, i stugan eller i fjällen. Oavsett om du har en passion för matlagning utomhus eller bara vill njuta av flammornas värme ger den dig en upplevelse utöver det vanliga. 

Braspannan har en robust trefotskonstruktion där benen går att reglera efter underlaget så att den alltid står stadigt. Eldkaret kan justeras i höjdled - perfekt om du vill att pannan ska komma högre upp för att underlätta tillagning och närmare marken när du bara vill sitta och mysa. På braspannans undersida finns ett praktiskt uppsamlingskärl för fett, glöd och aska. Hålet i botten göra att lufttillförseln blir större vilket gör brasan enklare att tända.

Det finns massor med fina tillbehör att utforska. Vad sägs om att koka kaffe, grilla våfflor och toast eller tillreda en värmande gryta direkt över den öppna elden? 'Mer tid ute' är Espegards motto. Det finns nu alltså många bra anledningar till att tända en brasan och spendera mer tid utomhus.

Espegards braspanna är en robust och tidlös klassiker som går att använda både sommar, höst, vinter och vår. Att laga mat utomhus över öppen eld är en riktigt rogivande aktivitet som passar hela familjen.

  • Perfekt till matlagning utomhus året runt
  • Välbyggd braspanna där du kan välja till fina tillbehör som kaffepanna, våffeljärn, soppgryta, stekhäll mm.
  • Levereras med grillgaller av rostfritt stål, kedja för kaffepanna & uppsamlingsfat för aska och glöd
  • Enkel montering
  • 30 dagars öppet köp!

Pannan är tillverkad i svart emaljerat stål och kan enkelt justeras i höjd. Benen är i svart pullverlackerat stål och regleras enkelt i förhållande till underlaget.

Braspannan har en diameter på 60 cm och levereras med grillgaller av rostfritt stål, kedja för kaffepanna samt en behållare under pannan dit fett, aska och gnistor samlas.

Enkel att montera ihop! 

Höjd: 180 cm / Ø 60 cm. Vikt: 21 kg


Fraktpartner:

Snabb och smidig leverans till närmsta DHL Ombud!

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar. 

Fraktpris: 69 kr

Alla ordrar skickas från vårt lager i Uddevalla.

Betalsätt: