I lager.
Antal: 1369

Kindling Cracker King

2 295 kr
Leverantör: Kindling Cracker

Kindling Cracker KING är nästan dubbelt så stor som Kindling Cracker Original vilket gör att du kan klyva både grövre och längre vedträn. Perfekt för dig som har kamin, vedspis, eldstad eller bastu. 

Kindling Cracker är den prisbelönta och patenterade vedklyven som gör det säkert och enkelt att klyva ved. Det är en vedklyv alla kan använda, både gammal som ung, liten som stor. Med över 50.000 st sålda i Sverige har den snabbt blivit svenskarnas favoritklyv. 

Det sker tusentals yx-relaterade olyckor i hemmen varje år. Med en Kindling Cracker klyver du brasveden snabbt och lätt och med alla fingrar i behåll!

  • Ett säkert och effektivt sätt att klyva bras- och tändved utan en farlig yxa.
  • Tillverkas i Australien av högkvalitativt gjutjärn.
  • 5 års garanti.
  • Lätt att använda och praktiskt taget underhållsfri.
  • Kindling Cracker King tar vedträn upp till 22 cm i diameter.

Kindling Cracker King är specialdesignad av WETA Workshop på Nya Zeeland, kända för sin fantastiska design av rekvisita i storfilmer som Sagan Om Ringen, Hobbit, Avatar med flera.

Ung uppfinnare:

Uppfinnaren bakom Kindling Cracker är Ayla Hutchinson från Nya Zeeland som bara var 13 år gammal när hon uppfann vedklyven. Idén fick hon efter att hennes mamma huggit sig illa i fingret medan hon klöv ved med en yxa och Ayla blev fast besluten att hitta ett säkrare alternativ. Det är intressant att det ska gå nästan 5000 år innan en ung tjej från Nya Zeeland kommer på att man kan vända uppochner på yxan och skapa ett betydligt säkrare och bättre alternativ. 

Kindling Cracker™ är patenterad i hela Europa samt i USA, Kanada, Japan, China, Australien och Nya Zeeland.

Produktdetaljer:

Storlek: 27,5 x 27,5 x 43 cm
Säkerhetsring diameter invändigt: 22 cm
Vikt: 9.5 kg

Fraktpartner:

Snabb och smidig leverans till närmsta DHL Ombud!

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar. 

Fraktpris: 69 kr

Alla ordrar skickas från vårt lager i Uddevalla.

Betalsätt:

Vedklyvpaket King
2 595 kr 2 733 kr