I lager.

Braspanna Lilla Paketet

3 309 kr
2 999 kr
Leverantör: Espegard

JUST NU FÅR DU 310 KR RABATT!

I paketet ingår: 

  • Espegard Braspanna (60 cm), 
  • Våffeljärn i gjutjärn
  • Kaffepanna 2,5 l med 2 st emaljerade kaffekoppar
  • Kätting, grillgaller av rostfritt stål och uppsamlingsfat för aska och glöd.

Njut av en sprakande brasa och mysiga grillkvällar med familj och vänner året runt! Espegards braspanna gör sig lika bra hemma i trädgården som vid strandkanten, i stugan eller i fjällen. Oavsett om du har en passion för matlagning utomhus eller bara vill njuta av flammornas värme ger den dig en upplevelse utöver det vanliga. 

Med vårt braspaket får du massor med fina tillbehör att utforska. Vad sägs om att koka kaffe och grilla våfflor direkt över den öppna elden? Du får även med en skyddande olja för braspannan samt grillgaller, uppsamlingsfat för aska och glöd samt kätting där du kan hänga kaffepanna, soppgryta eller andra tillbehör i.

"Mer tid ute" är Espegards motto. Det finns nu alltså många bra anledningar till att tända en brasan och spendera mer tid utomhus.

Espegards braspanna är en robust och tidlös klassiker som går att använda både sommar, höst, vinter och vår. Att laga mat utomhus över öppen eld är en riktigt rogivande aktivitet som passar hela familjen.

  • Perfekt till matlagning utomhus året runt
  • Välbyggd braspanna där du kan välja till fina tillbehör som toastjärn, stekhäll, popcorn panna mm.
  • Levereras med Espegard braspanna (60 cm), våffeljärn, kaffepanna 2,5L samt kätting, grillgaller av rostfritt stål och uppsamlingsfat för aska och glöd.
  • Enkel montering
  • 30 dagars öppet köp!

Pannan är tillverkad i svart emaljerat stål och kan enkelt justeras i höjd. Benen är i svart pullverlackerat stål och regleras enkelt i förhållande till underlaget.

Braspannan har en diameter på 60 cm och levereras med grillgaller av rostfritt stål, kedja för kaffepanna samt en behållare under pannan dit fett, aska och gnistor samlas.

Mycket enkel att montera ihop! 

Höjd: 180 cm / Ø 60 cm. Vikt: 21 kg


Fraktpartner:

Snabb leverans med DHL Service Point & Schenker Hemleverans:

Leveranstid: 3-5 arbetsdagar.

DHL Service Point: Fri frakt!

Schenker Hemleverans: 195 kr

Betalsätt:

Grillsett inkl. skärbräda
1 190 kr 1 390 kr
Braspanna Stora Paketet
4 753 kr 5 153 kr